Zoek
Sluit dit zoekvak.

Omdat de bedrijven waar Rutger van der Heijden Computers mee werkt steeds groter worden, kunnen hulpverzoeken van verschillende kanten komen. Natuurlijk wordt er veel gebeld en emails gestuurd, maar steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van WhatsApp. WhatsApp stelt mensen in staat berichten, foto’s en video’s te sturen.

WhatsApp is natuurlijk heel handig, voor de zender. Voor ons is het frustrerend, omdat op de gekste (ongelegen) tijden vragen worden gesteld en foto’s of video’s zonder verdere context of vraag verzonden worden. We ontvangen soms zelfs boze berichten als we om 22:00 uur berichten ontvangen en er ’s ochtends om 08:00 uur nog geen antwoord is gegeven. Dit levert onnodige stress op, voor iedereen.

Om werkzaamheden en informatievoorziening te stroomlijnen, stapt Rutger van der Heijden Computers over op een ticketsysteem. Een ticketsysteem is een centrale locatie waar alle werkzaamheden ingeschoten, gevolgd en gedocumenteerd worden. Zo is er één plek waar alles samenkomt en blijft het overzicht voor iedereen goed. Door de automatisering kunnen je sneller, beter en doelgerichter helpen. Voorlopig is het een intern ticketsysteem, maar kan in de toekomst uitgebreid worden om de inzender inzicht te geven in het verloop van het ticket.

Heb je een hulpvraag, dan kan je vanaf nu kiezen uit drie opties: bellen, emailen of een ticket aanmaken. Bellen doe je natuurlijk op het vertrouwde nummer 06-81702579. Op basis van je probleem wordt er een ticket aangemaakt. Als je een email stuurt naar helpdesk@rutgervanderheijden.nl, wordt er van jouw email een ticket gemaakt. Via de website kan je op de grote oranje ‘helpdesk’ knop klikken of surfen naar rutgervanderheijden.nl/helpdesk om daar je ticket aan te maken. Het ticketsysteem kan perfect gecombineerd worden met onze remote monitoring en management oplossing.

Per heden is Rutger van der Heijden Computers dus enkel bereikbaar via een belletje, een emailtje of een gemaakt ticket via de website. WhatsApp contactverzoeken (via berichten of bellen) zijn daarmee verleden tijd. Wij zien de stap als een verbetering in onze dienstverlening en hopen de mogelijkheden verder uit te breiden in de toekomst.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01