Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thuis of op kantoor samenwerken is de cloud is samen winnen

Onderweg of op de zaak samenwerken met betrouwbare cloudoplossingen is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Van Der Heijden IT adviseert, implementeert en begeleidt clouddiensten zodat uw bedrijf het beste uit zichzelf kan halen.

UTP netwerkkabel in oranje bollen voor uw netwerkbeheer

Of u het nu cloud computing, werken in de cloud, cloud ict, SaaS of werken 2.0 noemt, werken in de cloud is voor iedereen een oplossing. Door in de cloud te werken is uw kantoor altijd bij u. Op uw laptop, smartphone of desktop waar ook ter wereld. Met te werken in de cloud is samenwerken gemakkelijk gemaakt, zodat uw bedrijf meer kan doen met minder kosten en on-site infrastructuur.

Wij leveren ICT diensten zoals netwerkbeheer voor MKB in de Brainport omgeving Eindhoven vanuit Son en Breugel. U kunt ons werk vinden bij zelfstandigen, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven in onder andere Nuenen, Lieshout, Best, Veldhoven, Laarbeek, Beek en Donk, Meierijstad (Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel), Geldrop-Mierlo, Oirschot, Aarle-Rixtel, Helmond en Deurne.

"Werken in de cloud is voor iedereen bereikbaar, betaalbaar en een oplossing!"

- Rutger van der Heijden
Rutger van der Heijden

de cloud in het kort

Altijd en overal

Werken op laptop, smartphone of desktop. Thuis, op kantoor of in het buitenland: uw kantoor is altijd bij de hand.

Bestanden delen

Bestanden in de cloud plaatsen zorgen ervoor dat uw bestanden niet alleen veilig zijn, maar ook altijd beschikbaar.

Online samenwerken

Met één pakket dat past bij uw wensen versimpelt u de samenwerking binnen uw bedrijf.

simpele communicatie

Online effectief en efficiënt communiceren met via chat, online vergaderingen en videobellen.

Complete office pakket

Werken in Word, Excel, Powerpoint, Outlook en de rest van het Microsoft Office pakket, zelfs in de browser.

altijd up-to-date

SaaS cloud oplossingen zorgen ervoor dat u altijd de meest recente updates heeft en veilig bent.

Cloud en saas

Software as a service, vaak afgekort als SaaS, ook weleens software on demand genoemd, is software die als een online dienst wordt aangeboden. U hoeft de software niet aan te schaffen maar betaalt hier per maand voor. Van Der Heijden IT zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, de gebruiker benadert de software over het internet bij de SaaS-aanbieder.

U hoeft de software en de daarvoor benodigde hardware niet aan te schaffen, maar betaalt slechts voor het gebruik ervan. U heeft toegang tot de software via internet of een privénetwerk. Van Der Heijden IT verzorgt samen met het cloud platform het applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang, en dergelijke.

Voor u betekent dit vrijwel evenveel installatiewerk als wanneer zij het helemaal zelf zouden moeten doen en, veel belangrijker, er zijn ook extra kosten voor de klant. Zij moeten immers servers beschikbaar stellen, deels nog beheer doen en meewerken aan de installatie. Ook is er dan vaak geen echte webversie van de applicatie beschikbaar. Het kostenvoordeel bij de klant wordt bij deze variant teniet gedaan.

Voordeel voor U is dat, doordat u geen eigenaar is van de middelen, geen kapitaalinvestering hoeft te doen en tevens geen beheer hoeft te doen van een complexe IT-infrastructuur. Lagere beheerskosten voor de klant zijn mogelijk doordat de kosten voor de infrastructuur en het beheer van de infrastructuur en de applicaties kan spreiden.

Start vandaag met succes

Met Van Der Heijden IT aan uw zijde voor clouddiensten heeft u de sleutel tot digitaal succes in handen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op voor clouddiensten

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01