Search
Close this search box.

Netwerkbeheer is het hart van uw bedrijf, laat het kloppen

Hoe sneller uw netwerk, hoe sneller u uw diensten kunt verlenen aan uw klanten. Van Der Heijden IT helpt u het optimale uit uw bedrade- en draadloze netwerk te halen.

UTP netwerkkabel in oranje bollen voor uw netwerkbeheer

U wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die voor u werken? Dan is Van Der Heijden IT uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in hardware en software, het optimaliseren van Wifi en computersystemen, de digitale werkplek en werken in de cloud. Voor MKB leveren wij perfecte service en kwalitatief goede oplossingen om uw ICT te optimaliseren. Hierdoor werkt uw organisatie slimmer, sneller en veiliger. Bent u dus op zoek naar ICT bedrijven in de regio Eindhoven die u voor netwerkbeheer verder kunnen helpen? Rutger van der Heijden Computers is een jong en betrokken IT bedrijf dat u de juiste ondersteuning biedt.

Wij leveren ICT diensten zoals netwerkbeheer voor MKB in de Brainport omgeving Eindhoven vanuit Son en Breugel. U kunt ons werk vinden bij zelfstandigen, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven in onder andere Nuenen, Lieshout, Best, Veldhoven, Laarbeek, Beek en Donk, Meierijstad (Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel), Geldrop-Mierlo, Oirschot, Aarle-Rixtel, Helmond en Deurne.

"Supersnel en overal bereik, dat is wat wij u kunnen bieden en vooral beloven!"

- Rutger van der Heijden
Rutger van der Heijden

Uw netwerk in topconditie

Een gedegen netwerk van computers is van essentieel belang voor het functioneren van uw bedrijf. Het analyseren van data wordt steeds belangrijker en u wilt natuurlijk altijd online zijn. Daarom is het noodzakelijk dat uw netwerk op de juiste manier is ingericht en proactief onderhouden wordt. Van Der Heijden IT zorgt voor complete ICT oplossing, afgesteld op uw specifieke wensen. Maar ook voor systeembeheer bent u bij ons aan het juiste adres.

Om onverwachte problemen te voorkomen is het verstandig uw netwerksystemen regelmatig te laten controleren en, indien noodzakelijk, te updaten. Zo blijft u altijd online. Als er zich tussentijds problemen voordoen dan helpt Van Der Heijden IT u snel weer op weg. Vaak kan dat gewoon op afstand. Door middel van remote management en monitoring kunnen wij met u meekijken en uw probleem snel verhelpen.

Wij zorgen voor uw wifi

Overal werken binnen uw bedrijf, ideaal toch? Omdat u hoge eisen stelt aan uw eigen bedrijf, mag u ook hoge eisen stellen aan uw wifi. Wij gaan samen met u de uitdaging aan om te worden voor een optimaal, compleet dekkend en supersnel wifinetwerk.

Met remote management en monitoring houden wij uw netwerk en data in de gaten, zorgen dat u altijd veilig kunt werken en up-to-date bent.

overal bereik

Of u nu een klein kantoor aan huis heeft of een groot industrieel pand: wij zorgen dat access points in alle hoekjes en gaatjes komt.

Supersnel

Met de nieuwste technieken zorgen wij er voor dat uw wifi sneller dan snel is, zodat u uw klanten nog sneller kunt helpen.

Veilig voor iedereen

Uw gasten kunnen gebruik maken van uw wifi zonder in te moeten boete aan snelheid, veiligheid en natuurlijk gastvrijheid.

Start vandaag met succes

Met Van Der Heijden IT aan uw zijde voor systeembeheer heeft u de sleutel tot digitaal succes in handen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op voor netwerkbeheer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01