Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recent is Rutger van der Heijden Computers begonnen met het kleinschalig testen van remote monitoring en management met Pulseway RMM software. Na een geslaagde test en een tevreden klant beginnen we nu met het actief aanbieden van deze nieuwe dienst.

Met remote monitoring en management (RMM) kan op afstand onderhoud en ondersteuning worden geboden. De naam zegt het al: op afstand beheren. Met een klein stukje software van onze leverancier Pulseway kunnen wij de status van jouw computers en servers volgen. Dit zorgt ervoor dat we, zonder fysiek aanwezig te zijn, problemen tackelen voordat je er überhaupt iets van merkt. Ook kunnen we zorgen dat alles up-to-date is. Mocht er desondanks toch iets aan de hand zijn, dan kunnen we jouw computer overnemen om het probleem te verhelpen.

Remote monitoring en management testen op kleine schaal

De afgelopen maanden is op kleine schaal getest met remote monitoring en management van Pulseway. Bij de levering van twee nieuwe servers aan een klant is de mogelijkheid van remote monitoring en management besproken en afgesproken. De resultaten mogen er zijn: problemen worden opgelost voordat jij het doorhebt en kunnen sneller handelen als er toch iets aan de hand is. Door een actieve houding en een belletje weten we wat er aan de hand is en kunnen anticiperen op wat er komen gaat.

Een recent praktijkvoorbeeld: wij ontvangen een melding van Pulseway dat servers die altijd online moeten zijn niet bereikbaar zijn. Door te bellen met de klant wordt duidelijk wat er aan de hand is: een stroomstoring. De servers draaien gelukkig nog door de noodstroomvoorziening die geplaatst is, maar contact met internet is verbroken. We bespreken wat er moet gebeuren als de stroom weer terug is zodat ze snel weer up-and-running zijn. Zodra we de melding kregen dat de server weer benaderbaar was controleerden wij op afstand of er geen problemen zijn. De kleine probleempjes die er desondanks nog waren, werden snel opgelost.

Voor iedere klant een oplossing

Kortom: een win-win voor iedereen. Onze klant is sneller geholpen en wij kunnen efficiënt werken. Onderaan de streep zorgt dit voor lagere kosten, langer genieten van je hardware en minder downtime. De klant uit het voorbeeld is dusdanig enthousiast dat binnenkort de workstations op kantoor gaan vervangen en gelijk voorzien van onze RMM oplossing.

Remote monitoring en management van Rutger van der Heijden Computers met Pulseway wordt geïmplementeerd in overleg met de klant. Op maat, passend bij iedere situatie. Kijk naar de mogelijkheden op onze RMM pagina.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01