Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft 365 is een uitgebreid en compleet pakket van productiviteits- en communicatietools die bedrijven helpen om op een efficiëntere manier te werken. Het biedt toegang tot bekende programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint, evenals e-mail, agenda’s en video-conferencing met Microsoft Teams. Dit stelt je in staat om overal en op elk apparaat samen te werken aan documenten, presentaties en spreadsheets, waardoor je nog productiever en sneller beslissingen kunt nemen.

Met Microsoft 365 hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging van je gegevens, aangezien het pakket geavanceerde encryptie en multi-factor authenticatie biedt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je gegevens altijd veilig zijn en niet in verkeerde handen vallen. Bovendien kun je ook samenwerken met externe partijen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de beveiliging van je gegevens.

Samenwerken met Microsoft 365

Het gebruik van Microsoft 365 zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om te focussen op de belangrijke aspecten van je bedrijf, terwijl het pakket zorgt voor een efficiëntere organisatie en bescherming van je gegevens. Het maakt niet uit of je op kantoor of op locatie werkt, je kunt altijd samenwerken aan je projecten en documenten en altijd toegang hebben tot de tools die je nodig hebt.

Wij kunnen je helpen bij het implementeren van Microsoft 365 en je laten zien hoe je het pakket kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen te verbeteren en je gegevens beter te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Microsoft 365 jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

Handige tips, uitleg, video’s, showcase van de diensten van Van Der Heijden IT (zoals deze) en meer vind je op onze social media kanalen, zoals Facebook en LinkedIn. Vind ons daar leuk om altijd op de hoogte te blijven van Van Der Heijden IT.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01