Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twee nieuwe werkplekken, helemaal op maat en lekker uit het zicht. Deze week leverden wij deze werkplekken af, zodat de frustraties richting de langzame oude computers verleden tijd zijn.

De afgelopen tijd was het pleisters plakken, maar de frustratie was dusdanig groot dat er echt nieuwe werkplekken moesten komen. In gesprek met de klant kwam de wens al vrij snel naar boven. “Die computers van tegenwoordig zijn toch niet meer zo groot? Ik wil van die grote kast af onder mijn bureau. Gewoon, een klein compact ding.” Dat kan allemaal geregeld worden. De huidige computer in “die grote kast” was al een hele tijd aan vervanging toe, maar omdat het bedrijf zo druk was kwam het er maar niet van om deze eindelijk te vervangen.

Maar de klant was klaar met het gerommel. De vorige leverancier van zijn computer bouwde de computer zelf (wat ook voor ons altijd de voorkeur heeft) maar wenste jarenlange ondersteuning. Daarom is (mede door de chiptekorten) gekozen voor een kleine Dell OptiPlex 3080 op maat met een moderne processor. Ook wordt ten opzichte van de huidige werkplek een verdubbeling van werkgeheugen gerealiseerd en met NVMe opslag vlot door kunnen werken. Ideaal voor Windows 10, helemaal klaar voor Windows 11.

Één van de kleine computers achter het beeldscherm

Computers met dubbele monitoren

Enkele jaren terug hebben wij al een dubbele monitor opstelling gerealiseerd voor één van de twee werkplekken. Als proef, want de overtuiging dat het voordeel op kon leveren was er op dat moment nog niet. Nu koos de klant meteen voor een opstelling met twee schermen. Door ook hier te kiezen voor Dell monitoren, kon niet alleen kostenvoordeel worden gehaald, maar ook vormfactor voordeel. Zo’n kleine Dell OptiPlex kon met behulp van een speciale bracket achter op de monitor geschroefd worden.

Het resultaat: een alles in één oplossing. Twee in hoogte verstelbare monitoren voor goede ergonomie, met daarachter een amper zichtbare computer. Het enige wat de locatie van de computer prijsgeeft, is de kleine antenne die boven één van monitoren uitsteekt.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01