Zoek
Sluit dit zoekvak.

In de afgelopen weken heb wij met veel enthousiasme gewerkt aan het ontwikkelen en implementeren van een op maat gemaakt narrowcasting systeem voor Winter Event Son en Breugel.

Met trots delen wij dat de diverse schermen, geleverd door Purple Group B.V., nu dynamische content tonen in Café Wunderbar (van Café-restaurant de Zwaan) en boven de schaatsbaan. Dit alles is mogelijk dankzij een geavanceerd open source CMS (contant management system) systeem waarmee content eenvoudig gepusht en ingepland kan worden.

De hardware en infrastructuur, zorgvuldig geselecteerd en geleverd door ons, vormen de solide basis voor een naadloze weergave van boeiende informatie. Samen met Vamoz Digital Agency hebben we creatieve ‘layouts’ ontworpen die niet alleen opvallen, maar ook een effectieve manier vormen om de diverse grote en kleine sponsoren en vrienden van het dorpsfeest in de schijnwerpers te zetten.

Deze vernieuwende aanpak biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke ervaring voor de bezoekers, maar stelt hen ook in staat om tijdens hun bezoek te genieten van relevante en boeiende informatie. Het Winter Event wordt hierdoor niet alleen een viering van de lokale gemeenschap, maar ook een gelegenheid om bezoekers te voorzien van nuttige details over het programma, aanbiedingen en andere wetenswaardigheden.

Als je geïnteresseerd bent in het implementeren van innovatieve narrowcasting oplossingen voor jouw evenement of bedrijf, nodigen wij je van harte uit om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe narrowcasting waarde kan toevoegen aan jouw doelen en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het creëren van een op maat gemaakt systeem dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Laat narrowcasting ook werken voor jouw bedrijf en til de communicatie met jouw doelgroep naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact op met Van Der Heijden IT en ontdek de mogelijkheden die deze cutting-edge technologie te bieden heeft.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01