Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thuiswerken en samenwerken is steeds belangrijker geworden voor bedrijven. Office 365 is daarbij de ideale cloudoplossing wat meer omvat dan alleen een simpel Office pakket.

Office 365 van Microsoft is een abonnement wat voor bedrijven heel interessant is. Met deze oplossing kan efficiënter worden samengewerkt, onafhankelijk van platform. De schaalbaarheid zorgt ervoor dat voor de implementatie interessant is voor kleine bedrijven, maar ook voor de grote jongens. Je betaalt alleen voor de licenties die je nodig hebt, dus nooit te veel of te weinig. Alles blijft automatisch up-to-date met de nieuwe features die Microsoft ontwikkelt. Maar het is bovenal veilig en centraal.

We hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

Email, agenda en contacten

Migreer je email naar Office 365 en krijgt daarbij de voordelen van de cloud. Iedere gebruiker krijgt 50GB ruimte om emails op te slaan. Voor algemene mailboxen al dan niet gedeeld met meerdere collega’s is het mogelijk om een gedeelde mailbox in te stellen zonder maandelijkse kosten. Je agenda wordt gesynchroniseerd over al je apparaten, gedeeld met je collega’s en zelfs rechten geven zodat mensen jouw agenda kunnen beheren. Ook heb je je contacten altijd bij je, zodat je alle belangrijke telefoonnummers en emailadressen waar ook ter wereld in kunt zien.

OneDrive

Iedere gebruiker van Office 365 krijgt 1TB opslag in de cloud. Koppel je OneDrive aan je persoonlijke documenten, dan wordt alles wat je opslaat in standaard locaties (in de mappen documenten, desktop en afbeeldingen) automatisch veilig opgeslagen in de cloud. Mocht er iets gebeuren met je computer, dan kan je op een andere computer verder werken met je eigen documenten met enkele simpele handelingen. Daarnaast kun je je documenten overal aan via de browser of de OneDrive app.

Sharepoint

Samenwerken en bestanden delen met collega’s of klanten is gemakkelijk gemaakt met Sharepoint. Binnen Sharepoint is het mogelijk om online mappen en bestanden veilig met elkaar te delen, maar ook is het mogelijk om projecten te managen of bedrijfsanalyses te maken. Zie het als een intranet voor je bedrijf, afdeling of project die je plaatsonafhankelijk op al je apparaten kunt benaderen. Zowel lokaal in de Windows Verkenner of MacOS Finder, maar ook in de browser of de mobiele apps.

Office

Afhankelijk van de afgenomen licentie kan (een deel van) het Office pakket gedownload worden. Zo heb je een licentie voor het gebruik van onder andere Word, Excel, Powerpoint, Outlook en nog veel meer (afhankelijk van jouw gekozen licentie). De licentie kan zelfs gebruikt worden op meerdere apparaten, waardoor je bijvoorbeeld thuis ook nog plezier kunt hebben van het Office pakket. Je krijgt automatisch updates en nieuwe features van Microsoft zolang de licentie actief is. Ook kunnen twee of meer personen tegelijk in hetzelfde document (samen)werken.

Azure

Bedrijven die overstappen op Office 365 kunnen hun computers in een cloud domein hangen. Dit biedt voor ons veel voordelen. Zo kunnen we tweefactor authenticatie gebruiken om jouw bedrijfsdata te beveiligen tegen kwaadwillende, schijfencryptie met BitLocker beheren, aanmeldingen controleren en nog veel meer. Wij raden aan om bij de aanschaf van nieuwe hardware gelijk over te stappen op een domein in de cloud om de computers beter te beschermen en beheren.

Teams

Sinds bedrijven in 2020 meer thuis zijn gaan werken is de behoefte om samen te werken en communiceren geëxplodeerd. Microsoft Teams is daarbij de ideale tool om met collega’s te communiceren, snel bestanden te delen, vergaderingen te houden en de planning bij te houden. Bij veel bedrijven heeft dit het aantal emails dat intern naar elkaar werd gestuurd gehalveerd, zijn werknemers beter op de hoogte, wordt tijd bespaard door efficiëntere communicatie en kan op ieder apparaat deelgenomen worden aan vergaderingen.

Office 365, ook voor jouw bedrijf

Het mooiste van Office 365 is dat het voor ieder bedrijf interessant en haalbaar is. Van Der Heijden IT helpt graag om deze cloudoplossing te implementeren. Wij geven advies, ondersteuning en migratie.

Vrijblijvend horen wat de mogelijkheden en kosten zijn? Neem dan vandaag nog contact op met Van Der Heijden IT.

Onze diensten

Meer

Van Der Heijden IT

06-81702579

info@vanderheijdenit.nl

(maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

Jan van Hoofstraat 1
5684 XS Best
(per 5 juni 2023. Let op, geen bezoekadres)

KVK 54183049
BTW NL126128273B01