Rutger van der Heijden computers

Wifi van Rutger van der Heijden Computers

Altijd perfect bereik en hoge snelheid

Tegenwoordig is een draadloos netwerk niet meer weg te denken in huishoudens en bedrijven. De hele dag moet wifi in de lucht zijn om films te kunnen streamen, muziek te kunnen luisteren, te werken en contact te hebben met klanten, familie en vrienden. Een basisbehoefte voor iedereen.

Rutger van der Heijden Computers biedt oplossingen voor thuis en op de werkvloer om overal perfect wifi te krijgen met hoge snelheden. Niet met standaard pakketten, maar met advies en een op maat gemaakt voorstel om voor eens en voor altijd af te zijn van de wifiproblemen. Dit gebeurt met een schouw op locatie, een inventarisatie van de huidige infrastructuur en diverse testen. Er wordt altijd meegedacht in kansen, zodat je het optimale uit je nieuwe wifinetwerk haalt.

Heb je extra wensen? Geen enkel probleem!

Afhankelijk van de voor jou gekozen oplossing ben je daarna de trotse eigenaar van modern wifi dat tegen een stootje kan. Je bent dan beschermd voor hackers en aanvallen van buitenaf. En ook binnen het netwerk, door bijvoorbeeld een afgescheiden gastwifi.

Desgewenst kan Rutger van der Heijden Computers je wifiapparatuur op afstand monitoren, updaten en beheren. Een belletje is genoeg om aanpassingen te laten doen. En updaten gebeurt zonder dat je het door hebt, zodat je altijd gegarandeerd bent van een up-to-date wifi netwerk.